ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧ/ΚΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ



ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧ/ΚΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

http://dpsd.tumblr.com/

http://radioblacksheep.blogspot.com

www.reactfestival.gr




Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Οικονομική Ενίσχυση του Ταμείου των Απεργών Διοικητικών Υπαλλήλων της Σύρου.



Οικονομική Ενίσχυση του Ταμείου των Απεργών Διοικητικών Υπαλλήλων της Σύρου.


katalhpsh panepisthmio 1


Από την Τρίτη 13.11 , τελούν υπό κατάληψη οι υπηρεσίες του Πανεπιστημίου στη Σύρο. Τα νέα μέτρα που περιλαμβάνονται στο "Μνημόνιο 3" έχουν δημιουργήσει αναστάτωση στους εργαζόμενους, αφού σύμφωνα με το προβλεπόμενες διατάξεις, 38 άτομα που εργάζονται στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου θα πρέπει να απολυθούν.Έχουμε δηλώσει εξ αρχής την πλήρη στήριξή μας ως Διοικητικό Συμβούλιο στον αγώνα των εργαζομένων στο Πανεπιστήμιό μας. Με λίγα λόγια, με τα τελευταία μέτρα η κυβέρνηση προχωρά σε «διαθεσιμότητα» των ΙΔΑΧ, απειλώντας ουσιαστικά με κατάρρευση ένα πλήθος δημοσίων υπηρεσιών. Συγκεκριμένα αυτό σημαίνει ότι χάνουν την δουλειά τους 38 υπάλληλοι στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Πρόκειται για σφαγή που αφήνει τα πανεπιστήμια πλήρως υποστελεχωμένα, από όλες τις κατηγορίες εργαζομένων, καθώς ήδη ο Υπουργός «προειδοποιεί» ότι δεν θα υπάρξουν άλλες προσλήψεις καθηγητών 407 την επόμενη χρονιά.


Συνεπώς, είμαστε στη θέση να αναγγείλουμε ότι κατόπιν απόφασης της Γενικής Συνέλευσης του Φοιτητικού μας Συλλόγου συγκεντρώσαμε ένα συμβολικό χρηματικό ποσό όπου φιλοδοξούμε να είναι το ελάχιστο στήριγμα και μια ηθική υποστήριξη για την συνέχιση και κλιμάκωση των απεργιακών κινητοποιήσεων και των Καταλήψεων στις διοικητικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου μας,μέχρι την δικαίωση.Δηλαδή να διασφαλίσουμε όλοι μαζί (Διοικητικοί,Φοιτητές,Διδάσκοντες κλπ) ότι το πανεπιστήμιό μας, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου ειδικότερα, και φυσικά το σύνολο  των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, θα παραμείνει ένα ίδρυμα που θα λειτουργεί αποτελεσματικά, θα παράγει γνώση και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.Το χρηματικό ποσό φιλοδοξούμε να αποτελέσει μια ενίσχυση του Ταμείου των Απεργών Διοικητικών Υπαλλήλων της Σύρου.

Χαιρετίζουμε τις δράσεις των Διοικητικών, είμαστε μαζί τους και θεωρούμε όσο ποτέ αναγκαία και κρίσιμή την κοινή συμπόρευση και συνεργασία  Φοιτητών-Καθηγητών-Διοικητικού Προσωπικου για να αντισταθούμε στην προσπάθεια εφαρμογής του μνημονίου στην παιδεία και όχι μόνο.



ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ  - ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ
________________________________________________________________________

Φοιτητικός Σύλλογος Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου